Cauta in blog

miercuri, 28 decembrie 2011

Focsani: Artişti de talie internaţională la Revelionul de 200.000 de euro din Piaţa Unirii

Pe scenă va urca, înainte de miezul nopţii, formaţia „No Mercy", cunoscută pentru celebrele hituri de la finele anilor '90, „Where do you go", „When I die" sau „Missing".
 
Startul Revelionului în aer liber se va da la orele 19.00, cu un recital susţinut de Ansamblul Ţara Vrancei, urmat de concertele trupelor Ro-mania, Mandinga, Distinto, Guess Who, Bordo şi T-Funky Fresh.

Trecerea dintre ani va fi marcată de nelipsitele spectacole de artificii şi lasere. Show-ul, prezentat de binecunoscutul Octavian Ursulescu, se va încheia cu recitalul trupei Pachanga, care a cucerit topurile internaţionale cu melodii precum "Loco", "Close to you" sau „I Don't Like Raggae-ton".

Pentru organizarea „tradiţionalului" Revelion în aer liber, Consiliul Judeţean a alocat nu mai puţin de 540.000 de lei, sumă retrasă de la bugetul pentru organizarea referendumului privind consultarea populaţiei în privinţa desfiinţării judeţului, referendum care a fost amânat pentru anul viitor.

Însă, Consiliul Judeţean Vrancea primeşte o mână serioasă de ajutor, de 260.000 de lei, şi din partea Primăriei Focşani, instituţie care nu s-a implicat până acum niciodată până acum în astfel de manifestări. Culmea ironiei, banii au fost luaţi din bugetul destinat combustibililor pentru centrala termică a oraşului.

sursa: adevarul.ro